Privat

Vi putsar & tvättar dina fönster

Tvätt och putsning av fönster

 

Vi erbjuder miljövänlig fönsterputsning med den så kallade Rent vatten tekniken eller Ultrarent vatten. Det innebär att vi kan putsa fönster upp till 20 meters höjd med hjälp av lätta skaft med en borste på. Det innebär att vi använder oss av ett system som filtrerar, avjoniserar och renar vattnet.

 

Efter utförd rengöring lämnas fönstret att självtorka. Man använder inte en skviss efter utförd rengöring. Då vattnet är helt fritt från ämnen från marken t.ex kalk, blir det inga märken efter.

 

Se gärna min korta film om hur det fungerar under fliken ”film” och Fönstertvätt med Ultrarent vatten. Fördelen med denna metod är att man kan tvätta fönster på höghöjd från markplan. Vilket medför mindre risk och är ett alternativ till höga liftkostnader. Det är en stor fördel när man skall tvätta av fönsterkarmar och fönsterbläck. Eller kanske det stora fönstret på andra våning som man inte kan öppna. Puts & tvätt av fönster gör skillnad!

 

 

putsa fönster
putsa fönster rutavdrag
tvätta fönster

RUT-avdrag

 

Du vet väl att du kan utnyttja RUT-avdraget vid fönsterputs i privata hem? 50 % av arbets kostnaden dras av direkt på fakturan. Att använda RUT-avdrag är enkelt, bara betala fakturan! Vi sköter kontakten med skatteverket.

 

Från 1 Januari 2016 Gäller fortfarande 50% av arbetskostnaden, dock sänks beloppet till 25000kr/år Du hittar mer information om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Tvätt & puts gör skillnad!

 

Allt fler har insett fördelen med att låta oss putsa deras fönster, framförallt med tanke på att även svåråtkomliga fönster blir skinande rena. Höga höjder är inga problem för oss, vi kan putsa fönster över 20 meter utan lift med hjälp av vår ”rent-vatten-teknik”.

 

Anlita oss och upplev skillnaden.

 

Vi är verksamma i Malmö, Lund, Lomma, Vellinge, Bjärred och Helsingborg.